Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Γεωπονική Υπηρεσία PLANTFIX

Ιδρύθηκε το 2013 ως οικογενειακή επιχείρηση αρχικά, η οποία εξελίχτηκε σε μια σύγχρονη εταιρεία με 2.500 τ.μ ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, υπηρετώντας επάξια το φάσμα πελατολογίου της τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση. Με έδρα της τη Μεσόγη της Πάφου (Πρώην Γαλακτοκομείο Χαραλαμπίδη), εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ακόμη πέντε καταστήματα – Γιόλου, Περιστερώνα (Πάφου), Πύργο Τυλληρίας, Στατό – Άγιο Φώτιο και Αγία Μαρίνα Πόλυς Χρυσοχούς . Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει ανοδική πορεία και ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση, την ποικιλία προιόντων της, την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.

Η εταιρεία PLANTFIX διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τους τομείς των γεωργικών εφοδίων, φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, ειδών άρδευσης, σπόρων και ότι αφορά την γεωργία σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο καθώς και τον κήπο. Η δομή της εταιρείας είναι προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες του αγρότη με βάση τις νέες τάσεις της αγοράς με άρτια εκπαιδευμένους γεωπόνους, προσφέροντας αδιάκοπα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες και τα αποτελεσματικά προϊόντα θρέψης και φυτοπροστασίας, όντας πάντοτε αρωγός του Κύπριου επαγγελματία και ερασιτέχνη παραγωγού – κηπουρού.

Η PLANTFIX είναι ο κύριος αντιπρόσωπος εταιρειών από Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Λιθουανία, Βέλγιο, Ισραήλ με απόλυτη δέσμευση για την ποιοτική επιλογή σκευασμάτων που μπορούν να δώσουν λύσεις στα φυτοπαθολογικά προβλήματα και την ανάπτυξη πολιτικής ποιότητας, η οποία διασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει, ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της και τους κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους διεθνείς κανονισμούς.

Το προσωπικό της PLANTFIX είναι στη διάθεση των πελατών της για στήριξη, καθοδήγηση και συμβουλές με μοναδικό όραμα να επιτύχουμε αλλά και να διατηρήσουμε μια κυρίαρχη θέση στον γεωργικό τομέα όσο αφορά την θρέψη και φυτοπροστασία.

Με εκτίμηση,
Χριστοδούλου Χρήστος
Γεωπόνος